Werkzoekenden

Werkzoekenden

Ik ben ervan overtuigd dat het hebben van werk goed voor iemands eigenwaarde is. Door een baan worden veel problemen aangepakt en zelfs opgelost. Naast financiële stabiliteit biedt werk ook sociale contacten en structuur in het dagelijks leven. Bij een periode van werkloosheid slaat bij velen somberheid en onzekerheid toe. De drempel om te solliciteren wordt steeds hoger waardoor het onmogelijk lijkt om ooit nog aan het werk te komen.

Ik kan en wil u hier graag bij helpen.

Gedurende de jaren heb ik mij gespecialiseerd in het bemiddelen van langdurig werkzoekenden naar een betaalde baan, met als specialisatie mensen in een uitkeringssituatie financiële onafhankelijkheid na te laten streven. Daarnaast heb ik ruimschoots ervaring op gebied van omscholing, en het begeleiden van 50plussers in het vinden van een (nieuwe)loopbaan.
Ook heb ik ervaring in het begeleiden en bemiddelen van mensen met een arbeidsbeperking.

U kunt bij mij terecht voor begeleiding en workshops op het gebied van solliciteren en het creëren van zichtbaarheid op de arbeidsmarkt. Ik bied graag 1 op 1 begeleiding aan huis en wil u graag ondersteunen in uw zoektocht naar passend werk en bied uitsluitend maatwerk.
U kunt mij altijd benaderen voor een kosteloos kennismakingsgesprek.